vi är bäst


Dagens program blev super bra, många ringde in (jätte roligt, fast ni va anonyma hehe) och faktiskt så var det många som va inne på våran blogg men ni e dåliga på att komentera... till nästa program vill vi ha fler samta och mer komentarer. Jag försökte ladda upp lite bilder men de går jätte segt så gör det imorgon istället. Glöm inte att besöka Ferhats blogg www.ferhat.blogg.se tack ännu en gång för att du va med oss idag.

Radio Futuro 6 år + inför sändning 28/10

Igår (torsdag) fyllde radio Futuro 6 år och det vill vi fira med att skriva detta inlägg. Det var många som ringde in igår och sa att ungdomsprogrammet var jättebra och att de ville gratulera oss!
Vi vill tacka alla som ringde igår in till radion och påminner er om att vårat underbara program följer radio Futuro varje tisdag klockan 16.30 - 17.30.
Nästa program håller Stefania koll på gästen som är den viktigaste hittils och han är vid namn Ferhat och är en väldigt känd bloggare inom bloggvärlden.

På tal om bloggen, vi vill ursäkta våran blogg för tillfället och vi ber er att ha tålamod om detta.

Missa inte nästa program den 28/10 klockan 16.30 - 17.30'

// Hola carambola

byggnadsplats

Bloggen är under ombyggnad. Vi hoppas ni kan ha överseende över detta medans vi jobbar med det!


nästa vecka

nästa veckas program får inte missas!! då har vi med oss Bloggaren Ferhat i studion.
glöm inte bort att ringa in och ställa frågor 55063170


Sändningen 21/10

Idag gick det skitbra! Många samtal och många som vart inne på bloggen! Vi vill tacka alla lyssnare, dem som ringde och speciellt veckans gäster Emilia och ida som var här idag och snackade timmen ut med oss! Sen får man inte glömma Cissi och Alberto som har hjälpt oss eller våran DJ "Alle" med tekniken och mycket mycket annat!

Emilia och Ida har också en blogg som vi, du ser den till höger om denna sida eller bara klicka på början av denna mening.

Glöm inte att vi sänder samma program klockan 16.30 - 17.30 med en ny gäst som vi skriver mer om dem kommande inläggen, missa inte!!


Ny tid !!!

nu har vi bytt tid till 16.30-17.30 missa inte!!

Inför sändning Tisdag 21/10-08

Då var det dags igen!
Från idag (söndag) är det nu två dagar kvar till Hola Carambola´s andra sändning på radio Futuro 88,4 FM klockan 16-17!

Denna tisdag kommer vi ha gäster från Broängen som vanligt och den här gången kommer det inte handla om Lilla Melodifestivalen, utan Musik och media laget.
Som ni ser har vi som alla skolor, olika arbetslag och dem lagen är följande i vår skola: Lag Gul, lag Blå, lag Röd, lag Handboll och såklart MUSIK OCH MEDIA.
Gästerna är vid namn Emilia och Ida och går i samma årskurs som vi, åk 9 asså! ;)
Vi ska ha en intervju om självaste laget och dem ska berätta om vad dem får göra som vi andra "dödliga" inte får m.m.

Vinnare från förra tisdagen är en av dem gästerna som kommer nu och hon kommer att f¨å välja två stycken låtar som vi ska spela upp! :)


14/10-08


Här är programmet från igår!

Matteprooov!

Pluggar just nu till matteprovet imorgon och de kommer säkert att gå bra men jag hatar matteprov!
Hoppas att jag kommer att sova gott i natt så jag kan koncentrera mig imorgon. Tar emot mängder med låtar (BRA LÅTAR) just nu från våran egna DJ Alessandro, som vi ska ha nästa vecka :)
Men nu måste jag gitta och plugga på matten och sova!

Tjarrå//Robin

bilder från dagens sändning

Charlie & Shauni
AVALON- Charlie & Shauni


Våran DJ Alessandro & Robin som interjuvar Annelie om Brobel projektet 


HOLA CARAMBOLA gänget (:

Nöjd eller inte? 14/10

JohOO! Premiären gick bra! Lyssna nästa tisdag när det kommer vara ännu bättre! :D

// ®obin

Direkt från studion

Svara på frågorna så får du välja TVÅ låtar i nästa veckas sändning.

1. musikalen "Mamma mia!" var en av sommarens succer på biograferna. sångarna är skrivna av männen i den svenska grupp som vann Eurovisionsschlagerfestivalen 1974.
vad hette gruppen?

2.Artisten Madonna har fyllt 50 i år och firar det med en turne i europa, usa och sydamerika. Hon har valt en svensk popsångare som också klär sig lite speciellt, hon har skrivit låten "with every heartbeat" och fungerar som förband på hennes europaturneer, vad heter hon?

3. Råkade jag säga svaret på men för dig som inte har lyssnat:
Regeringen sålde ett företag för 55 miljarder kronor. Företaget producerar en massa alkohol och är väldigt känt över hela världen över. Vad heter företaget med massa vodka?

4. Issabella Löwengrip har precis avslutat sin kända blogg pga av personliga själ. Bloggen är som denna fast jättekänd, vad heter bloggen?


Tisdag 14/10

Vi är jätte nervösa inför dagens program men det ska nog gå bra...

Idag har vi med oss 3 gäster till studion. Anneli Glamsare som ska presentera BROBEL projekt som är i full gång i broängskolan. Vi har också med oss gruppen AVALON som var med i lillamelodifstivalen 2008 med låten "Var Stark".  

HOLA CARAMBOLA!

Nu startar vi vårt ungdomsprogram "Hola carambola" på radio Futuro 88,4 FM på tisdagar fyra till fem.
Vi är två skitglada prickar i sammhället Tumba vid namn Stefania och Robin. Vi går i Broängskolan åk 9. På fridtiden sysslar vi allt från dans och musik till fotboll och skidåkning.
Vi vill att ni kommenterar våra radioprogram och önskar massa låtar ni vill att vi ska spela upp eller om vi ska prata om något speciellt.
Under programet når ni oss på nr : 08 550 63170
Besök gärna radio Futuros hemsida som vi har länkat till höger.

annars kan ni alltid mejla oss på :
[email protected] (stefania)
[email protected] (Robin)



RSS 2.0